Nemaistinės medžiagos  

Alksnis
(Alnus Glutinosa)
Ampicilinas Anisakis Obelis Artemizija Salina
Ascaris Pelenai
(Fraxinus Excelsior)
Drebulė
(Populus Tremula)
Aspergillus Fumigatus Aspergillus Niger
Astra Miežiai
(Hordeum Vulgare)
Bitė Bukas
(Fagus Silvatica)
Bermuda žolė
Beržas Gervuogių krūmas Grikiai Vėdrynas
(Ranunculus spp.)
Kaluna
Kanarėlė Katės kailis Ramunėlė
(Matricaria Chamomilla)
Vyšnia Čilės pušis
(Monkey Puzzle)
Chrizantema
(C. morifolium)
Gvazdikėliai
(Triofolium spp.)
Kolonijinė sulenkta žolė (Agrostis tenuis) Medvilnė Serbentų krūmas
Jurginas (Dahlia hybrida) Kiaulpienė (Taraxum duplidens) Elnių seilės Šunys Antis
Anties plunksnos Laukinė antis Dulkės E 999 Quillaja ekstraktas Putojančios medžiagos
Šeivamedis
(Sambucus Nigra)
Guoba (Ulmus Glabra) Europinis bukas Europinė liepa (Tilia europea) Baltažiedė robinija (Robinia pseudacacia)
 Ugniažolė / Didžiojo gluosnio žolė (Epilobium angustifolium) Lapės epitelis Šakotoji sienžolė (Parietaria judaica) Paprastoji rykštenė
(Solidago virgaurea)
Žąsų plunksnos
Jūsų kiaulytė Žiurkėnai Gudobelė
(Crataegus spp.)
Lazdynas (Corylus avellana) Apyniai (Humulus lupulus)
Skroblas (Carpinus betulus) Arklių botinė muselė Kaštonas (Aesculus hippocastanum) Arkliai Namų dulkių erkutės
Hiacintas
(Endymion non scriptus)
Mėlynasis palisandramedis Japoninis kedras Japoninis soros Jasminas
(Philadelphus spp.)
Paprastasis pupmedis (Laburnum anagyroides) Maumedis Lateksas Oda Alyva (Syringa vulgaris)
Liepa Gausialapis lubinas (Lupinus polyphyllus) Likra Mangrovė Paprastoji baltagalvė (Leucanthemum vulgare)
Meldė (Artiplex spp.) Pelės Amalas Uodai Kandis
Pelės šlapimo baltymas Baltasis šilkmedis Narcizas
(Narcissus spp.)
Belgijos astra Nailonas
Ąžuolas(Quercus robur) Sėjamoji aviža (Avena sativa) Papūgų plunksnos Žemės riešuto augalas Kriaušė
Penicilinas Daugiametė svidrė (Lolium perenne) Balandžių išmatos Balandžiai Baltoji balanda (Chenopodium album)
Pušis (Pinus spp.) Škotiškas pušis(Pinus sylvestris) Platanas(Platanus acerifolia) Tuopa (Populus spp.) Paprastoji raktažolė (Primulus)
Triušiai Kietinė ambrozija (Ambrosia elatior) Rapsai (Brassica napus) Žiurkės Rožė (Rosa spp.)
Guma Kaučiukmedis Rugiai Škotijos viržis (Calluna vulgaris) Avies vilna
Spelta Eglė (Picea abies) Dilgėlė (Urtica dioica) Dulkių erkutė Braškės
Aukštoji avižuolė (Arrhenaterium elatius) Pievinė žilė (Senecio jacobaea) Motirjukas (Phleum pratense) Tulpė Aksomas
Smalkinis tvertikas (Cheiranthus cheiri) Lazdynas Vapsva Kviečiai (Triticum aestivum) Laukinės avižos (Avena fatua)
Gluosnis Vilna Kietis (Artemisia absinthium)

Maistinės medžiagos

Acai uogos Acto rūgštis Aji pipirai A-Lactalbuminas Šviesus alus
Migdolai Migdolų pienas Alijošius Amarantas Ančiuviai
Anyžiai Obuolių sultys Obuoliai (kepti) Abrikosai Avinžirnių nuoviras
Marantos krakmolas Artišokai Šparagai Baklažanas Avokadas
Šoninė Bananai Miežiai Miežių augalas Basilikas
Bay Leaf Pupelės (plačios) Pupelės (žalios) Limos pupelės Šparaginės pupelės
Jautiena žiovinta jautiena Alus Burokėliai Paprika (žalia)
Paprika (raudona) Mėlynės Mėlynės (žalios) Juodos pupelės Juodaakiai žirniai
Gervuogės (virtos) B-Lactoglobulinas Mėlynės Mėlynės Virtas pienas
Braeburno obuoliai Braziliški riešutai Duona – bagetė Ruginė duona Duona, balta duona
Brokoliai Tamsi duona Briuselio kopūstai Grikiai Bulgar kviečiai
Sviestas Sviestas(sūdytas) Butter salota Pasukos Sviestmedžiai
Button grybai Žalias kopūstas Raudonas kopūstas Baltasis kopūstas Ramunėlių arbata
Rapsų aliejus Kantalupos Capsicum (žalia) Capsicum (raudona) Capsicum (geltona)
Karanbola Kmynai Cardamonas Morka Anakardžio riešutas
Kasava Žiediniai kopūstai Kajane pipirai Salierai Šampanas
Čederis Vyšnios Kaštonas Kaštonų grybas Čia sėklos
Viščiukas Viščiukas, kaponas Avinžirniai Cikorijos salota Chimichurri padažas
Chlorella Kalendra Cinamonas Moliuskai Gvazdikėlis
Kakava Kokosas Kokosų pienas Kokosų aliejus Kokosų vanduo
Menkė Menkės kepenų aliejus Kava (juoda) Miežinė kava Kola
Midija Kondensuotas pienas Kondensuotas pienas (saldus) Kalendra Kukurūzai
Kukurūzų dribsniai Kukurūzų miltai Kukurūzų krakmolas Karvės pienas Krabas
Spanguolių sultys Vėžiai Grietinėlė Sūrio kremas Kresas
Agurkas Kmynų sėklos Juodieji ir raudonieji serbentai Datulės Douban Jiang
Skrudinti žemės riešutai Antis E 100 Kurkuminas E 101 Riboflavinas E 102 Tartrazinas
E 104 Chinolino geltona E 120 Karmino rūgštis, karminas E 122 Carmoisine E 123 Amarantas E 128 Rot 2 G
E 132 Indigo karminas E 133 Briliantinė mėlyna FCF E 140 Chlorofilai, chlorofilinai E 142 Žalia E 150 Sulfitas, karamelė
E 150 Karamelė E 153 Augalinė anglis E 155 Ruda E 160 a Karotinas (mišrus karotinas, beta-karotinas) E 160 Likopenas
E 161 Liuteinas E 162 Burokėlių raudona (betaninas) E 163 Antocianinai E 170 Kalcio karbonatas E 171 Titano dioksidas
E 173 Aliuminis E 180 Litolio rubinas E 200 Sorbo rūgštis E 210 Benzenkarboksirūgštis E 211 Natrio benzoatas
E 213 Kalcio benzoatas E 261 Kalio acetatas, acto rūgšties druska E 270 Pieno rūgštis E 296 Obuolių rūgštia E 297 Fumaro rūgštis
E 301 Natrio L-askorbatas (askorbo rūgštis) E 302 Kalcio L-askorbatas (askorbo rūgštis) E 310 Propilo galatas (galatas) E 325 Natrio laktatas (pieno rūgšties druskos) E 326 Kalio laktatas (pieno rūgšties druskos)
E 327 Kalcio laktatas (pieno rūgšties druskos) E 330 Citrinos rūgštis E 331 Natrio citratas, dinatris, trinatris. E 334 vyno rūgštis (L +), vyno rūgštis E 338 Ortofosforo rūgštis, fosforo rūgštis
E 352 Kalcio malatas E 355 Adipo rūgštis E 380 Triammonio citratas (citrinos rūgšties druskos) E 403 Amonio alginatas, Alginatas E 404 Kalcio alginatas, alginatas
E 405 Propilenglikolio alginatas, alginatas E 406 Agaras E 412 Guaro guma E 414 Gum arabic E 415 Ksantano derva
E 422 Glycerinas E 440 Pektinas, amiduotas pektinas E 452 Polifosfatas E 460 Celiuliozė, mikrokristalinė celiuliozė, celiuliozės milteliai E 479 Termooksiduotas sojų aliejus
E 620 Glutamo rūgštis E 622 Monokalio glutamatas, Kalio glutamatas E 901 Bičių vaškas, baltas ir geltonas E 902 Candelilla vaškas E 903 Karaubos vaškas
E 904 Šelakas E 927 Karbanidas E 941 Azotas E 950 Acesulfamas K, acesulfamas E 951 Aspartamas
E 952 Ciklamatas, cikloheksano sulfamido rūgštis E 953 Izomaltas E 954 Sacharinas E 965 Maltitas, maltito sirupas E 966 Laktitas
E 967 Ksilitolis Žalioji arbata Edamame pupelės Ungurys Kiaušiniai
Kiaušinio baltymas Kiaušinio trynys garbanotoji trūkažolė Escarole salotos Išgarintas pienas
Paršiukas Šviežias pankolis Fermentuotos juodos pupelės Figa Žuvis (gėlavandenių vandenų)
Žuvis (jūros, vandenyno) Žuvies padažas Penki prieskoniai Linų sėmenys Freekeh
Fuji obuoliai Gala obuoliai Galia melionas Česnakas Džinas
Imbieras Glutenas Ožka Ožkos pienas Golden Delicious obuoliai
Žąsis Agrastai Agrastai (Kinijos) Granary duona Granny Smith obuoliai
Greipfrutas (geltonas) Vynuogės (raudonos) Vynuogės (baltos) Gvajava Otas
Kiškis Lazdyno riešutai Kanapių pienas Kanapių sėklos Silkė
Silkė (raudona) Honeydew melionas Apyniai Arkliena Krienai
Eisbergo salota Jasminų arbata Jazz obuoliai Kopūstas Kamutas
Kivi Kohl Rabi Laktozė Šviesus alus Aviena
Avies kepenys Leek Lemonade Lemons Lentils
Lime Lobster Lychee Macadamia Nuts Mackerel
Maize Maize flour Mango Marshmallow Tea Milk
Milk (sour) Milk Chocolate Millet Mint (Fresh) Miso
Monosodium Glutamate Mozzerella Mushrooms Mustard Mustard (green)
Mutton Nectarines Noodles Nutmeg Nutritional yeast (Nooch)
Oat milk Oats (porridge) Okra Olive Oil Olives (black)
Olives (green) Onion Oolong tea Orange juice Oranges
Ovaltine Ox liver Oyster Oyster Mushroom Oyster sauce
Pak Choi Papaya Paprika Parmesan Parsley
Passionfruit Peaches Peanut Oil Peanuts Pears
Peas Peas (field) Pecan nuts Pepper (black) Peppermint oil
Pig’s liver Pine Nut Pineapple Pineapple juice Pink Lady apple
Pisco Plaice Plantain Plums, damsons Pomegranate juice
Pomegranates Poppy Seed Pork Pork sausages Portobello Mushroom
Potassium Potatoes Prawns Pringles Prosecco
Prunes Pumpkin Pumpkin Seed Quince Quinoa
Rabbit Radish Raisins Raspberries Red Kidney Bean
Red Leicester Red Wine Rice – Brown Rice – white Rice milk
Rice vinegar Rocket (Arugula) Roe-deer Romaine lettuce Rooibos tea
Rosemary Rum Runner beans Rye Sage
Sake Salmon Salt Sambuca Sardine
Sesame Oil Sesame Seed Shaoxing Wine Sheep’s Milk Shellfish
Shitake Mushroom Shrimp Smoked herring Sole Sour Cream
Soy sauce Soya Soya Bean Spelt Spinach
Spirulina Star Anise Star Fruit Stevia Stilton
Strawberries Sunflower oil Swede Sweet Potato Sweetbreads
Tahini Tamrind Tea (Black) Tea (green) Tequila
Thyme Tomato Trout (Brown) Tuna Turkey
Turkey, hen Turmeric Turnip Veal Venison
Vermouth Vinegar (clear) Vinegar (malt) Vodka Walnuts
Wasabi Water Chestnuts Watercress A salad leaf Watermelon
Wheat Wheat flour Wheat, ground Wheat, whole grain Wheatgrass
Whisky White bean White pepper White tea White wine
Whitefish Winkles Yams Yeast Yerba mate tea

Metalai

Actinium (Ac) Aluminium Aluminium (Al) Antimony Argon (A)
Arsenic (As) Barium (Ba) Beryllium
Bismuth
Boron (Bo)
Bromine (Br) Cadmium Calcium (C)
Carbon (Cc)
Cerium (Ce)
Chlorine Chromium (Cr) Cobalt (Co)
Copper
Copper (Cu)
Dysprosium (Dy) Erbium (Er) Europium (Eu)
Fluorine (F)
Gold
Gold (Au) Helium (He) Hydrogen (H)
Iodine (Ie)
Iridium (Ir)
Iron (Ferrous) (Fe) Krypton (Kr) Lead (Pb)
Lithium (Li)
Magnesium (Mg)
Manganese (Mn) Mercury (Hg) Molybdenum (Mo)
Neon (Ne)
Nickel (Ni)
Nitrogen (N) Palladium (Pd) Phosphorus (P)
Platinum (Pt)
Plutonium (Pu)
Potassium (K) Radium (Ra) Radon (Rn)
Rhodium (Rh)
Selenium (Se)
Silicon (Si) Silver Silver (Ag)
Sodium (Na)
Strontium (Sr)
Sulphur (S) Tin (from canned food) Tin (Sn)
Titanium (Ti)
Tungsten (W)
Uranium (U) Vanadium (V) Xenon (Xe)
Zeaxanthin
Zinc
Zinc (Zn) Zirconium (Zr)

Vitaminai, mikroelementai

Acidophillus Adenine Allium Alpha Lipoic Acid Anthocyanidins
Ascorbic acid (Vitamin C) Beta-Carotene Betaine Bio-flavonoids Biotin
Bromelain Calcium Carotenoids Choline Chromium
Citrus bio-flavonoids Copper Co-Q-10 Creatine Cystine
Docosahexaenoic acid Eicosapentaenoic acid Ellagic acid Fibre Flavonoids
Folate Folic acid Formic acid Gallic acid Genistein
Germanium Glutamine Glutathione Iodine Iron
Iso-Flavonoids Lactic acid L-Carnitine lecithin Lignans
Lutein Lycopene Magnesium Mallic acid Manganese
Melatonin Methionine Molybdenum Niacin Nicotinic acid
Nucleic acid Omega 3 Omega 6 Oxalic acid Pantothenic acids
Phosphorus Phytosterols Polyphenols flaxseed Potassium
Pro-anthocyanidins Pyridoxine Salicylic acid Saponins Selenium
Silica Sodium Sulforaphane Tannins Tartaric acid
Taurine Threonine Tryptophane Uric acid Vitamin A
Vitamin A1 Vitamin A2 Vitamin B12 Vitamin B13 Vitamin B17
Vitamin B2 (Riboflavin) Vitamin B3 (Niacin) Vitamin B5 Vitamin B6 Vitamin C
Vitamin D Vitamin D2 Vitamin D3 Vitamin F Vitamin H (Biotin)
Vitamin K Vitamin K2 Vitamin P Vitamin B1

Šioje svetainėje naudojami slapukai, siekiant suteikti jums geresnę vartotojo patirtį. Naudodamiesi šia svetaine arba uždarydami šį pranešimą sutinkate su mūsųCookies notice